Dvodijelne aluminijske ljestve na izvlačenje 2 x 13

Kn 0.00
SKU: 0019-ven2x13
Dvodijelne aluminijske ljestve na izvlačenje  2 x 13
Modularne profesionalne dvostrane aluminijske ljestve sa 13 gazišta.

Profesionalne modularne aluminijske ljestve koje se mogu preoblikovati u klasične ljestve dvostranog gazišta, posjeduju protuklizna gazišta, izrađene su sukladno strogim evropskim standardima i normama EN 131/1-2.
Ove modularne ljestve mogu se koristiti kao ljestve za prislon, kao skela ili kao produžni dodatak.
Ljestve su opremljene sa sajlom/konopom za blokadu protiv otvaranja, posjeduje i stabilizatore te su u skladu sa svim sigurnosnim standardima.
Zglobovi su izrađeni od pocinčanog čelika debljine 5 mm. oblikovani na način da daju veću čvrstinu a ujedno su i pričvršćeni sa čelićnim zakovicama debljine 8 mm.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:

STUP : 100 x 26 mm.
GAZIŠTA : 32 x 25 mm.
Broj gazišta po stranici : 13
Minimalna visina : 4 metara
Maksimalna visina otvorenih ljestvi : 6,90 metara
Širina prvog elementa : 430 mm.
Širina drugog elementa : 496 mm.
Težina ljestvi : 24,80 kg.

Unutarnji i vanjski dijelovi gazišta precizno su obrađeni te imaju ugrađene naplatke koji jamče komoditet i sigurnost prilikom uporabe. Svi naši proizvodi dizajnirani su i izrađeni u Italiji i namijenjeni su prvenstveno za profesionalnu uporabu, posjeduju garanciju te zadovoljavaju sve odgovarajuće evropske standarde i jamstva kao i dokumentaciju za pravilnu uporabu.
Sve naše profesionalne aluminijske ljestve spremne su za trenutnu isporuku, po tvorničkim cijenama. Posjeduju certifikat EN 131 te su usklađene sa svim normama protiv nezgoda pri uporabi. Ljestve se isporučuju putem dostavljačke službe. Za detaljnije informacije vezane za dostavu obratite nam se putem elektroničke pošte ili direktno na brojeve telefona. Sve izražene cijene NE uključuju PDV.

Za sva dodatna tehnička pitanja i komercijalne uvjete kontaktirajte nas putem forme na početnoj stranici.

Height: