Drvene ljestve

immagine tipologia: 
Drvene ljestve

Hercules

Kn 0.00

Željezni teleskopski stalak, sklopivi, praktičan i vrlo korisan za držanje radnih ploča. Idealan za sve radne aktivnosti u vrtu, oko kuće i na poslu.
Ima mogućnost namještanja visine zahvaljujući produžnoj rupičastoj šini koja ima mogućnost namještanja u 7 različitih položaja.
Njegove značajke su čvrst okvir od lakiranog čelika, rupičasta šina proširiva do 130 cm. Jednostavno sklopiv za pohranu. Ima nosivost od 150 kg.
A maksimalna veličina je 58,5 x 57,5 cm. U dubinu.

Price: Kn 0.00

Pegaso

Kn 0.00

Sklopivi aluminijski stalak, lagan i jednostavan za korištenje, ali snažan i izdržljiv. Praktičan za postavljanje radnih površina. Otvaranje i zatvaranje se vrši jednostavno pomoću dvije čelične pante.
Rastvoreni stalak nije izrazito širok a sklopljen ima širinu od 13 cm. Gornji dio na koji se oslanjaju stvari ima 17,5 cm širine.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:

Price: Kn 0.00

Dorol

Kn 0.00

Valjak sa bazom od pocinčanog željeza, s podesivom visinom. Ima kapacitet nosivosti od 60 kg. Baza je široka i stabilnost. Valjak je od kromiranog metala a struktura nije fiksna već je podesiva po visini. Može se koristiti kao podlogu za podršku koja omogućuje lakše pomicanje klizanjem i lako kretanje teških materijala.
To se može koristiti samostalno ili uz fiksni stalak.
Tehničke karakteristike su čvrst okvir od poliranog čelika, valjak - proširiv do 68 cm. Do 110 cm u visinu. Jednostavan za upravljanje i sklopiv za lakšu pohranu.

Dorol valjak čelika
Dorol valjak čelikaDorol valjak čelika
Price: Kn 0.00

Stranice

Pretplati se na RSS - Drvene ljestve