Dvostrane aluminijske ljestve sa 8 gazišta

Kn 1,355.00
SKU: 0133-st08
Dvostrane aluminijske ljestve sa 8 gazišta
Dvostrane aluminijske ljestve sa 8 gazišta - mjere
Dvostrane aluminijske ljestve sa 8 gazišta - pojedinosti

Dvostrane aluminijske ljestve sa 8 gazišta.

Dvostrane profesionalne aluminijske ljestve sa 8 gazišta.

Profesionalna linija dvostranih aluminijskih ljestvi idealna je za profesionalce te uspijevaju zadovoljiti najviše zahtjeve vezane za kvalitetu, praktičnost i manevarske mogućnosti.
Ljestve su u potpunosti izrađene od aluminija s gazištima od 60 mm blagog uspona visine 1,58 metara. Dostupne su u 7 različitih dimenzija počevši od 6 do 12 gazišta.
Certifikat: EN131.
Ljestve ispunjavaju najrigoroznije standarde vezane za sigurnost i imaju maksimalnu dozvoljenu nosivost od 150 kg.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:

Stup : 60 x 25 mm.
Gazište : 60 mm.
Težina ljestvi : 13,50 kg.

Unutarnji i vanjski dijelovi gazišta precizno su obrađeni te imaju ugrađene naplatke koji jamče komoditet i sigurnost prilikom uporabe. Svi naši proizvodi dizajnirani su i izrađeni u Italiji i namijenjeni su prvenstveno za profesionalnu uporabu, posjeduju garanciju te zadovoljavaju sve odgovarajuće evropske standarde i jamstva kao i dokumentaciju za pravilnu uporabu.
Sve naše profesionalne aluminijske ljestve spremne su za trenutnu isporuku, po tvorničkim cijenama. Posjeduju certifikat EN 131 te su usklađene sa svim normama protiv nezgoda pri uporabi. Ljestve se isporučuju putem dostavljačke službe. Za detaljnije informacije vezane za dostavu obratite nam se putem elektroničke pošte ili direktno na brojeve telefona. Sve izražene cijene NE uključuju PDV.

Za sva dodatna tehnička pitanja i komercijalne uvjete kontaktirajte nas putem forme na početnoj stranici.

Height: