Trodijelne aluminijske ljestve sa sajlom za izvlacenje 3 x 10

Kn 2,395.00
SKU: 0025-venfu3x10
Trodijelne aluminijske ljestve sa sajlom za izvlacenje 3 x 10
Trodijelne aluminijske ljestve sa sajlom za izvlacenje 3 x 10
Modularne profesionalne tri strane aluminijske ljestve sa 10 gazišta sa užetom.

Modularne aluminijske ljestve na uže sastoje se od dvije ili tri stranice, sa protukliznim gazištima i izrađene su sukladno strogim evropskim standardima.
Ove ljestve dostupne su u različitim visinama koje se kreću od minimalnih 3 metra u verziji 2 x 10 (dvije stranice sa 10 gazišta po svakoj) do maksimalnih 12,90 metara u verziji 3 x 16 (tri stranice sa 16 gazišta po svakoj).
Ljestve također posjeduju protuklizne nogice koje garantiraju obavljanje bilo kojeg posla sa maksimalnom sigurnošću i kvalitetom.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:

Unutarnji stup : 85 x 26 mm.
Vanjsko stup : 100 x 26 mm.
Gazišta : 32 x 25 mm.
Broj gazišta po stranici : 10
Baza stabilizator: s visećim nogama
Visina sklopljenih ljestvi : 3 metara
Maksimalna visina otvorenih ljestvi : 7,24 metara
Težina ljestvi : 27,00 kg.

Unutarnji i vanjski dijelovi gazišta precizno su obrađeni te imaju ugrađene naplatke koji jamče komoditet i sigurnost prilikom uporabe. Svi naši proizvodi dizajnirani su i izrađeni u Italiji i namijenjeni su prvenstveno za profesionalnu uporabu, posjeduju garanciju te zadovoljavaju sve odgovarajuće evropske standarde i jamstva kao i dokumentaciju za pravilnu uporabu.
Sve naše profesionalne aluminijske ljestve spremne su za trenutnu isporuku, po tvorničkim cijenama. Posjeduju certifikat EN 131 te su usklađene sa svim normama protiv nezgoda pri uporabi. Ljestve se isporučuju putem dostavljačke službe. Za detaljnije informacije vezane za dostavu obratite nam se putem elektroničke pošte ili direktno na brojeve telefona. Sve izražene cijene NE uključuju PDV.

Za sva dodatna tehnička pitanja i komercijalne uvjete kontaktirajte nas putem forme na početnoj stranici.

Height: