Profesionalna aluminijska skela

Kn 0.00
SKU: JOKER
Profesionalna aluminijska skela
Profesionalna aluminijska skela

Profesionalna aluminijska skela

Skela je praktična, jednostavna za uporabu i brzo sklopiva, namjenjena je za radove do maksimalne visine od 4 metra. Izrađena je u skladu sa strogim europskim normama DPR 164/56.
Cijela struktura sastoji se od kvadratnih cijevi dimenzija 60 mm. x 25 mm. međusobno povezanih zakovicama i kvadratnih cijevi dimenzija 27 mm. x 27 mm. koje služe kao gazišta.
Radi stabilnosti skela je pojačana sa dvije dijagonalne cijevi i sa dvije radne površine izrađene od laminata debljine 12 mm. učvrščen sa aluminijskim profilom. Dimenzije gazišta su 27 cm. x 120 cm. koje omogućuje izvođenje radova s velikom sigurnošću.
Pomicanje skele pojednostavljeno je zahvaljujući dva PVC kotača promjera 100 mm., dok ju dijagonalni stabilizatori čine još sigurnijom.
Skela ima mogućnost upotrebe (kao što je i vidljivo na slici) na neravnim površinama i stepenicama zahvaljujući spojnim rupama koje se nalaze na stražnjoj strani kvadratnih cijevi.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:

Maksimalna radna visina: 4 metra
Širina radne površine: 54 cm.
Dimenzije gazišta: 27 mm. x 27 mm.
Dimenzije montažnih cijevi: 60 mm. x 25 mm.
Težina aluminijskog dijela: 13,50 kg.
Težina radne površine: 5,5 kg.
Širina skele: 60 cm.
Nosivost : 120 kg.
Širina baze: 80 cm.
Ne podliježe slijedećim propisima : HD 1004

Unutarnji i vanjski dijelovi gazišta precizno su obrađeni te imaju ugrađene naplatke koji jamče komoditet i sigurnost prilikom uporabe. Svi naši proizvodi dizajnirani su i izrađeni u Italiji i namijenjeni su prvenstveno za profesionalnu uporabu, posjeduju garanciju te zadovoljavaju sve odgovarajuće evropske standarde i jamstva kao i dokumentaciju za pravilnu uporabu.
Sve naše profesionalne aluminijske ljestve spremne su za trenutnu isporuku, po tvorničkim cijenama. Posjeduju certifikat EN 131 te su usklađene sa svim normama protiv nezgoda pri uporabi. Ljestve se isporučuju putem dostavljačke službe. Za detaljnije informacije vezane za dostavu obratite nam se putem elektroničke pošte ili direktno na brojeve telefona. Sve izražene cijene NE uključuju PDV.

Za sva dodatna tehnička pitanja i komercijalne uvjete kontaktirajte nas putem forme na početnoj stranici.

aluminijske ljestve: 
Height: