Čelična profesionalna skela 224

Kn 0.00
SKU: 0142-jo224
Čelična profesionalna skela 224

Čelična profesionalna skela 224

Skela je praktična, jednostavna za uporabu i namijenjena je svim vrstama poslova vezanih za obnovu, ličenje i održavanje stanova, radnih prostora i sl. bilo da se radi o poslovima "uradi sam" ili profesionalnim (u struci).
Skela je izrađena od pocinčanih čeličnih cijevi promjera 32 mm. i robusne radne površine koja je na rubnim dijelovima ojačana čeličnim kanalicama.
Zbog svojih manjih dimenzija može se jednostavno prenositi, skladištiti i bez većih problema prolaziti kroz bilo koja vrata.
Pomicanje skele pojednostavljeno je zahvaljujući dva PVC kotača, dok ju 4 gumena stabilizatora čine stabilnom prilikom rada i penjanja.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:

Ukupna visina: 224 cm.
Dimenzija radne površine: 138 cm. x 44 cm.
Visina zadnje stepenice: 174 cm.
Nosivost: 120 kg.
Upotrbljiva radna visina: 380 cm.
Težina ljestvi : 28 kg.

Unutarnji i vanjski dijelovi gazišta precizno su obrađeni te imaju ugrađene naplatke koji jamče komoditet i sigurnost prilikom uporabe. Svi naši proizvodi dizajnirani su i izrađeni u Italiji i namijenjeni su prvenstveno za profesionalnu uporabu, posjeduju garanciju te zadovoljavaju sve odgovarajuće evropske standarde i jamstva kao i dokumentaciju za pravilnu uporabu.
Sve naše profesionalne aluminijske ljestve spremne su za trenutnu isporuku, po tvorničkim cijenama. Posjeduju certifikat EN 131 te su usklađene sa svim normama protiv nezgoda pri uporabi. Ljestve se isporučuju putem dostavljačke službe. Za detaljnije informacije vezane za dostavu obratite nam se putem elektroničke pošte ili direktno na brojeve telefona. Sve izražene cijene NE uključuju PDV.

Za sva dodatna tehnička pitanja i komercijalne uvjete kontaktirajte nas putem forme na početnoj stranici.

aluminijske ljestve: 
Height: