Profesionalna aluminijska skela

Kn 0.00
SKU: ZEUS
Profesionalna aluminijska skela

Profesionalna aluminijska skela

Skela je praktična, jednostavna za uporabu i brzo sklopiva, namjenjena je za radove do maksimalne visine od 3,20 metra. Izrađena je u skladu sa strogim europskim normama DPR 164/56.
Cijela struktura sastoji se od kvadratnih cijevi dimenzija 60 mm. x 25 mm. međusobno povezanih zakovicama i kvadratnih cijevi dimenzija 27 mm. x 27 mm. koje služe kao gazišta.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:

Visina skele: 1,820 metara
Dimenzija radne površine : 435 mm. x 1200 mm.
Dimenzije gazišta : 27 x 27 mm.
Visina po normativu : 2,80 metara
Težina aluminijskog dijela : 5,50 kg.
Maksimalna radna površina : 3,20 metara
Nosivost : 150 kg.
Težina radne površine : 4,50 kg.
Dimenzija cijevi : 60 x 25 mm.
Širina skele : 50 cm.
Širina baze : 65 cm.
Ne podliježe slijedećim normama : HD 1004

Unutarnji i vanjski dijelovi gazišta precizno su obrađeni te imaju ugrađene naplatke koji jamče komoditet i sigurnost prilikom uporabe. Svi naši proizvodi dizajnirani su i izrađeni u Italiji i namijenjeni su prvenstveno za profesionalnu uporabu, posjeduju garanciju te zadovoljavaju sve odgovarajuće evropske standarde i jamstva kao i dokumentaciju za pravilnu uporabu.
Sve naše profesionalne aluminijske ljestve spremne su za trenutnu isporuku, po tvorničkim cijenama. Posjeduju certifikat EN 131 te su usklađene sa svim normama protiv nezgoda pri uporabi. Ljestve se isporučuju putem dostavljačke službe. Za detaljnije informacije vezane za dostavu obratite nam se putem elektroničke pošte ili direktno na brojeve telefona. Sve izražene cijene NE uključuju PDV.

Za sva dodatna tehnička pitanja i komercijalne uvjete kontaktirajte nas putem forme na početnoj stranici.

aluminijske ljestve: 
Height: